Anne & Valentin

Kada su se slučajno susrele dvije velike sile prirode, Anne i Valentine, bilo je to upečatljivo, poput munja i gromova. Tijekom sljedećih trideset godina profesionalnog i osobnog života, dijelit će sve, dok im srce kuca kao jedno. Njihovi dizajni naočala stvoreni su prvenstveno da zadive sebe, a potom i svijet. Kako sami kažu, jedini razlog postojanja Anne&Valentin je zbog – Anne i Valentina!

anne valentin naočale

Anne i Valentine imali su želju i strast za otvaranjem vlastite optike s drugačijim pristupom nego što je bilo u vrijeme osamdesetih godina prošlog stoljeća. Željeli su ponuditi jedinstveni izbor originalnih okvira i radikalno drugačiju filozofiju prodaje. Brend Anne&Valentin neumorno njeguje vlastitu posebnost, s velikom predanošću slušajući svoje klijente i uvažavajući njihove potrebe.

anne valentin naočale

Jedinstveni i neponovljivi

Proces oblikovanja i dizajna Anne&Valentin dioptrijskih i sunčanih naočala, nalik je alkemiji – mješavina je to geometrijskih rezova, sjajnih boja i materijala. Njihove kolekcije naočala odražavaju paradoks spontanosti u kombinaciji s preciznim dizajnom. Kvaliteta krajnjeg proizvoda rezultat je dugog, preciznog i detaljnog procesa ručne izrade te vrhunskih materijala.

anne valentin naočale

Anne&Valentin svode dizajn naočala na najjednostavniji oblik, uklanjanjem svega što je beskorisno i suvišno. Stvaranjem prostih oblika koji zadržavaju estetiku prvobitnog koncepta i detaljnom završnom obradom, nastoje postići najveću moguću udobnost okvira. Njihove kreacije su originalne, šarene i živahne, a istovremeno ozbiljne, vrhunske naočale koje uspješno kombiniraju ergonomiju i tehničke zahtjeve, iz velikog poštovanja prema onima koji ih odabiru nositi.

anne valentin naočale

Naočale i okviri koje ne možete ne primijetiti, zbog kojih će vas zaustavi na ulici – to su Anne&Valentin. Njihove okvire mnogi žele i mnogi kopiraju. Njihovi dizajni neiscrpna su inspiracija koja se neprestano iznova otkriva. Uz mnoge stilove Anne&Valentin kolekcija dioptrijskih i sunčanih naočala, svatko može pronaći savršeni okvir koji će biti kompliment vlastitoj i jedinstvenoj osobnosti onoga koji ih nosi.

anne valentin naočale

anneetvalentin.com

Kontakt

Optika Vitrum