Barton Perreira

Billa Barton i Patty Perreira osnivači su branda Barton Perreira i inovatori u industriji dizajna i proizvodnje naočala. Karakterizira ih besprijekorna izrada i dizajn bez kompromisa. Bill Barton izrazito je posvećen kvaliteti svim aspektima Barton Perreire, od proizvodnog procesa iza svakog besprijekorno osmišljenog okvira do razine usluge koju korisnici dobivaju.

barton perreira naočale

Za dizajnericu Patty Perreira, konceptualizacija bezvremenskih okvira Bartona Perreire jednako je intuitivan proces kao i vještina koju je stekla u više od trideset godina rada u svijetu dioptrijskih i sunčanih naočala. Kao strastveni kolekcionar, inspiraciju crpi iz genijalnosti prošlih vremena, bilo da se radi o modernoj arhitekturi srednjeg stoljeća, umjetnosti, modi ili starim motociklima.

barton perreira naočale

Jedinstveni luksuz

Svaki Barton Perreira okvir ručno je izrađen u Japanu, od strane vještih majstora i obrtnika. Strogi proizvodni proces koji traje od šest do osam tjedana, usredotočen je na usavršavanje svakog detalja, od temelja okvira do dubokog sjajnog završetka. Ovaj pedantan proces rezultira predivnim naočalama s naglaskom na završnu obradu.

barton perreira naočale

Barton Perreira leće sunčanih nočala dostupne su u širokom rasponu materijala, uključujući najfinije mineralno staklo, vrhunsku polarizaciju i optički antirefleksivni premaz. Svi naši plastični okviri sadrže metalne jezgre, pružajući skeletni temelj koji omogućuje podešavanje svakog okvira kako bi odgovarao licu nositelja, a istovremeno pomaže zadržati jedinstveni oblik lica.

barton perreira naočale

Za lagane okvire, Barton Perreira koristi polimerne plastike na bazi smole celuloida. Dobro promišljen odabir materijala i beskompromisni proces izrade rezultiraju laganim, trajnim proizvodom dubokog sjaja. Posvećen čistom luksuzu, dizajn Barton Perreira redefinira stil i eleganciju. Njihove okvire obožavaju zvijezde poput Brada Pitta, Angeline Jolie, Lennyja Kravitza, Jennifer Lopez i Lady Gage.

barton perreira naočale

https://bartonperreira.com/

Kontakt

Optika Vitrum