Lafont

dizajnerski okviriIza imena Lafont stoji čak devedeset godina iskustva u stvaranju vrhunskih naočala profinjene elegancije i francuske kvalitete. Temelje je postavio Louis Lafont otvorivši malu radnju 1923. godine u pariškoj ulici Rue Vignon. Tri generacije kasnije, art deco duh Lafonta i dalje je prisutan, ali i bitan u svijetu prvoklasne optike i vrhunskih naočala.

Philippe Lafont, Louisov unuk, nastavio je tradiciju i obiteljski posao te zajedno sa svojom suprugom Laurence, pariškom modnom dizajnericom, pretvara naočale u istinski modni dodatak.

Par je zaslužan za mnoge inovacije u dizajnu dioptrijskih i sunčanih naočala, a poznati su po suradnji s modnim kućama kao što su Hermes i Chanel.

Pariški šik

Danas Lafont vode braća Matthieu i Thomas, sinovi Phillipea i Laurence. Tradicija se uspješno nastavlja, a Lafont je i dalje vodeći svjetski brand u proizvodnji i dizajnu naočala. Svaki, pa i najmanji dio korišten u proizvodnji ovih naočala i okvira, svoje porijeklo vuče iz Francuske, na što su u ovoj kompaniji izuzetno ponosni.

dizajnerske naočale

Lafont kombinira tradicionalnu izradu naočala, visoku tehnologiju i moderne francuske tehnike proizvodnje. Obitelj Lafont dio svog velikog uspjeha duguje potpunoj kontroli nad svojim kreativnim dizajnerskim aktivnostima i imidžom robne marke od samoga početka.

Kao prava optička modna kuća, Lafont izbacuje oko 30 novih modela svake sezone – elegantne, pametne i prilagođene okvire za muškarce, luksuzne komade za žene i zabavne stilove za djecu.

lafont

Devedeset godina iskustva, nenadmašna stručnost s naglaskom na eleganciju i snažne obiteljske vrijednosti – sve se to nalazi iza imena Lafont. Naočale izrađene u Francuskoj, a koje su učinile pariški šik pristupačnim cijelom svijetu.

https://www.lafont.com/

Kontakt

Optika Vitrum