Lindberg

Lindberg

Naočale Lindberg potvrda su drugačijeg načina razmišljanja. Svaki model i svaki okvir jedinstven je po svojoj estetici, tehničkim inovacijama i besprijekornoj izradi. Lindberg je danska tvrtka koja stvara naočale izuzetnog dizajna i od visokokvalitetnih materijala. Ove naočale posveta su danskoj tradiciji dizajna diskretne, klasične elegancije i pažljivo razmotrene jednostavnosti.

lindberg-naocale

Lindbergovi dizajni osvojili su na desetke prestižnih nagrada za dizajn. Okviri ovih naočala svoju jedinstvenost duguju jedinstvenom spoju beskompromisne pažnje prema detaljima, patentiranim tehnologijama i individualnoj izradi. Ekskluzivni materijali koji se koriste u proizvodnji uključuju titan, acetat, zlato, platinu i dijamante. Rezultat je impozantan vizualni učinak.

DIOPTRIJSKI OKVIRI LINDBERG

Diskretna izvrsnost

Patentirane tehničke inovacije i pažljivo osmišljeni detalji, revolucionirale su moderne naočale. Lindberg je uklonio sve što nije bitno – uključujući vijke, zakovice i varove. Upravo zato Lindberg okviri su nevjerojatno snažni i fleksibilni – ali ujedno među najlakšim i najudobnijim trenutno na svijetu.

LINDBERG ZAGREB

Svaki okvir izrađen je od strane iskusnog majstora zanata, a sve kako bi individualne preferencije kupaca bile u potpunosti zadovoljene. Svaki model može se pronaći u više veličina te je ručno su obrađen i pojedinačno numeriran. Time se osigurava savršeno prianjanje na licu kao i garancija kvalitete i izdržljivosti

LINDBERG DIOPTRIJSKE NAOCALE

Svake godine Linberg donosi inovacije u svoj rad. Stalna potraga za savršenstvom prisiljava čovječanstvo da uvijek gura granice onoga što je moguće napraviti pa tako i Lindberg pomiče granice dizajna i izrade okvira i naočala. Bez obzira na tehničke revolucije, ove naočale predstavljaju minimalistički način razmišljanja i prijezir prema nepotrebnom materijalizmu. Stoga ne čudi što danska kraljevska obitelj i mnogi poznati i slavni nose baš Lindberg naočale.

DIOPTRIJSKE NAOCALE

Kontakt