Lindberg

Naočale Lindberg potvrda su drugačijeg načina razmišljanja. Svaki model i svaki okvir jedinstven je po svojoj estetici, tehničkim inovacijama i besprijekornoj izradi. Lindberg je danska tvrtka koja stvara dioptrijske i sunčane naočale Izuzetnog dizajna i od visokokvalitetnih materijala. Ove naočale istinska su posveta danskoj tradiciji dizajna,  diskretne, klasične elegancije i pažljivo razmotrene jednostavnosti.

lindberg-naocale

Lindbergovi dizajni osvojili su na desetke prestižnih nagrada za dizajn. Okviri ovih naočala svoju jedinstvenost duguju jedinstvenom spoju beskompromisne pažnje prema detaljima, patentiranim tehnologijama i individualnoj izradi. Ekskluzivni materijali koji se koriste u proizvodnji uključuju titan, acetat, zlato, platinu i dijamante. Rezultat je impozantan vizualni učinak.

DIOPTRIJSKI OKVIRI LINDBERG

Diskretna izvrsnost

Patentirane tehničke inovacije i pažljivo osmišljeni detalji, revolucionirale su moderne naočale. Lindberg je uklonio sve što nije bitno – uključujući vijke, zakovice i varove. Upravo zato Lindberg okviri su nevjerojatno snažni i fleksibilni – ali ujedno među najlakšim i najudobnijim trenutno na svijetu.

LINDBERG ZAGREB

Svaki okvir izrađen je od strane iskusnog majstora zanata, a sve kako bi individualne preferencije kupaca bile u potpunosti zadovoljene. Svaki model dioptriskih i sunčanih Lindberg naočala, može se pronaći u više veličina te je ručno obrađen i pojedinačno numeriran. Time se osigurava savršeno prianjanje na licu kao i garancija kvalitete i izdržljivosti.

LINDBERG DIOPTRIJSKE NAOCALE

Svake godine Linberg donosi inovacije u svoj rad. Stalna potraga za savršenstvom prisiljava čovječanstvo da ne prestaje gurati granice onoga što je moguće pa tako i Lindberg pomiče granice dizajna i izrade okvira i naočala. Bez obzira na tehničke revolucije, ove naočale predstavljaju minimalistički način razmišljanja i prijezir prema nepotrebnom materijalizmu. Stoga ne čudi što danska kraljevska obitelj i mnogi poznati i slavni nose baš Lindberg naočale.

DIOPTRIJSKE NAOCALE

https://lindberg.com/

Kontakt

Optika Vitrum