Moscot

moscot hrvatska

Optičarska povijest Moscot branda počinje još davne 1899. godine kada je prapradjed i obiteljski patrijarh Hyman Moscot iz istočne Europe stigao u Ameriku preko legendarnog otoka Ellis 1899. Hyman je počeo prodavati gotove naočale iz kolica na guranje, na ulici Orchard u poznatom Lower East Sideu na Manhattanu.

moscot suncane naocale

Moscot je obiteljska tvrtka u kojoj svaka nova generacija čuva obiteljsko nasljeđe i unapređuje ga novim idejama. Brand je prepoznatljiv po nepogrešivo profinjenoj estetici. Mala optičarska radnja u središtu velikog New Yorka, s više od 100 godina iskustva u optici i izradi dioptrijskih i sunčanih naočala, danas je svjetski poznato ime. Izuzetna izvedba i majstorstvo zaslužni su za bezvremenske naočale. Iako je danas prepoznat kao globalna modna marka, Moscot u svom srcu i dalje ostaje mala kvartovska optika.

moscot originals

Bezvremenski dizajn

Kao trenutno najstarija radnja u New Yorku, ali i najstariji optičarski brand na svijetu, Moscot nastavlja dizajnirati i proizvoditi naočale koje nadilaze trenutne trendove. Njihova najpoznatija linija Moscot Originals Collection ima kultni status i ne prestaje oduševljavati. Kolekcija se temelji na dizajnima koji se nalaze u obiteljskoj arhivi iz tridesetih i sedamdesetih godina prošlog stoljeća. Moscot Originals Collection slavi klasiku i bezvremenski dizajn najboljih naočala proteklih desetljeća.

moscot-zenske-naocale

Sve Moscot naočale, dioptrijske i sunčane, dizajnirane su i prototipirane u New Yorku. Rade se ručno od najkvalitetnijih materijala. Moscot posjeduje i vlastite laboratorije gdje se uz posebnu pažnju pregledava, testira, prilagođava svaki pojedinačni model, prije nego naočale mogu u prodaju. Time se osigurava najbolja kvaliteta, ali i udobnost pri nošenju.

moscot

Moscotova povijest, iskustvo i znanje u polju optike ostavilo je neizbrisiv trag u dizajnu i inovacijama danas. Gotovo sve hollywoodske i svjetske zvijezde, sportaši, poslovnjaci i političari nose Moscot naočale. Samo neki od ljubitelja ovog branda su Christiano Ronaldo, Tom Hanks, Brigitte Macron, Johnny Depp i mnogi drugi. Stoga ne čudi uzrečica: Ako nije Moscot, nije original.

moscot

https://moscot.com/

Kontakt

Optika Vitrum