Theo

theo naocalePrva Theo kolekcija nastala je 1989. godine u Belgiji, kada su optičari Wim Somers i Patrick Hoet odlučili svojim klijentima ponuditi nešto drugačije od tada uobičajenih naočala.

Bio je to revolucionaran trenutak, a novi i drugačiji dizajn nikoga nije ostavio ravnodušnim. Danas se Theo prodaje u čak 1400 trgovina u 50 zemalja.

U svojim počecima, Theo naočale bile su avangarda, a potom su počele privlačiti sve širu publiku. Kako je Theo postao simbol za individualizam, 1995. godine predstavljena je revolucionarna kolekcija Eye-witness.

Modeli su naizgled bili nedovršeni i asimetrični, ali obožavani među ženama i muškarcima podjednako. Kolekcija Eye-witness i danas svake godine lansira nove modele.

 

Avangarda u kojoj se uživa

Od prve kolekcije pa sve do danas, Theo je zadržao svoj avangardni duh, bez pristajanja na kompromise. Svaka nova kolekcija donosi nove promjene, ali osobnost i i prepoznatljivost Theo naočala ostaje upečatljiv potpis ovog branda. Svježinu i razigranost u nove modele donose suradnje s vrhunskim dizajnerima poput Christopha Broicha, Tima Van Steenbergena i Jamesa Van Vossea.

theo naočale

Theo kolekcije izdvajaju se od konkurencije prvenstveno svojim nadahnutim dizajnom i hrabrim odabirom boja. Ove naočale dolaze u više stilova i raznih oblika, od zadebljanih do tankih okvira, sjajne do mat završnice. Svaki pojedini model iz Theo kolekcije, jedinstveni je uradak koji savršeno nadopunjava osobni stil svog vlasnika.

dizajnerski okviri za naocale

Kvaliteta, strast i inovativnost dizajna koji nadilazi trenutne trendove, zadržala je Theo naočale u samom svjetskom vrhu. Theo je dokaz da ozbiljnost ne mora biti ozbiljna, a naočale ne trebaju biti samo korisne, već uveseljavati onoga koji ih nosi donoseći dašak svježine i različitosti u svakodnevnu rutinu.

theo

Kontakt

Optika Vitrum