Zdravko Beljan

mag. znanosti iz optometrije
i majstor očne optike

Jasna Beljan

mag. znanosti iz optometrije
i majstor očne optike

Voditelji Optike Vitrum Jasna i Zdravko Beljan magistri su znanosti iz optometrije i majstori očne optike. Magistarski studij Vision Science and Business (Optometry), koji su završili u njemačkom Aalenu obranili su radom “Astigmatism and aging”. Taj magistarski studij proveden je u suradnji s američkim sveučilištima New England College of Optometry iz Bostona i College of Optometry iz Forest Groovea u Oregonu. Specijalistički dodatni program iz kliničke optometrije i binokularnog vida prakticirali su u Denveru dok su na Pacific University, College of Optometry pohađali dodatni program sportskog vida.

Zdravko Beljan prošao je edukaciju iz refrakcije i pripasivanja kontaktnih leća na Visokoj školi za optometriju u austrijskom Hallu. Na Veleučilištu Velika Gorica je od osnivanja studija pa do nedavno bio suradnik na kolegijima Kontaktne leće, te Refrakcija i binokularni vid.

Naš tim sa zanimanjem prati i prakticira znanja refrakcijske korekcije specifične za zanimanja ili aktivnosti glazbenika, računalnih stručnjaka i sportaša. Članovi smo domaćih i međunarodnih udruženja optičara i optometrista te smo redoviti sudionici kongresa Europskog udruženja optometrista (ECOO).

Naši klijenti o nama

Njegujemo dugoročan odnos sa svojim klijentima te njihovu vjernost nagrađujemo


Warning: Undefined variable $category_id in /home/vitrum48/public_html/wp-content/themes/bootup/inc/shortcodes.php on line 264
Damir Martin
veslač, olimpijac

“Zahvaljujući stručnosti tima Optike Vitrum, bolje vidim i manje se umaram.”

Radovan Marčić
gastrokritičar

“Bolje vidim, a o izgledu da ne govorim.”

Rene Bitorajac
glumac

“Nakon Vitruma i na dioptriju gledam drugim očima!”

Krešimir Dolenčić
hrvatski kazališni redatelj

“Vrsni stručnjaci i sjajni majstori svojih zanata, učinili su ovu malu radnju velikom i važnom potporom vizualnom dijelu moje svakodnevice.”

Kontakt

Optika Vitrum